Mam UAZa, który stał dłuższy czas nieuruchamiany - a został odstawiony z powodu nieuchronnego remontu silnika i korozji nadwozia. Układ jezdny, zawieszenie - sprawne, w bardzo dobrym stanie. Koła z prawie nowymi oponami. Z nadwozia też jeszcze sporo detali do odzyskania. Silnik zamontowany jest od Mercedesa - 2.4 lub 2.5 Diesel - teraz dokładnie nie wiem, ale raczej 240D.
 Mam UAZa, który stał dłuższy czas nieuruchamiany - a został odstawiony z powodu nieuchronnego remontu silnika i korozji nadwozia. Układ jezdny, zawieszenie - sprawne, w bardzo dobrym stanie. Koła z prawie nowymi oponami. Z nadwozia też jeszcze sporo detali do odzyskania. Silnik zamontowany jest od Mercedesa - 2.4 lub 2.5 Diesel - teraz dokładnie nie wiem, ale raczej 240D.Mieliśmy na niego pewien plan, ale stoi już długo nie ruszony i pomyślałem, że może uda się zamienić go za Ursusa C-328 lub inny stary ciągnik. Oczywiście jestem w pełni świadomy różnicy wartości - zatem w zależności od stanu ciągnika możliwa jest większa lub mniejsza dopłata z mojej strony.
Jestem zainteresowany również niekompletnymi, uszkodzonymi ciągnikami, a także np. samym tyłem z kołami od C-328.
Kontakt: 607955163
Email: info@retrotraktor.pl

Ugrzązłbym w blacharce
 Ugrzązłbym w blacharce 

A to może zapomniałem. Dłuższy czas już go mamy, ale nie stoi u nas
 A to może zapomniałem. Dłuższy czas już go mamy, ale nie stoi u nas