c330 do muzeum
c330 do muzeum
Witam, mam ursus c330 rocznik 72 zadbany chciałabym go przekazać do muzeum, czy moglibyście mi doradzić do którego? Dziekuję i pozdrawiam,

Re: c330 do muzeum
Daj spokoj.. dla muzeum to zaden okaz, że musisz robic takie dary...
Zostaw go wnukom, ewentualnie sprzedaj mi

Zostaw go wnukom, ewentualnie sprzedaj mi

Wnuków jeszcze nie mam  . Jak coś to mój adres lloxx@wp.pl
. Jak coś to mój adres lloxx@wp.pl

. Jak coś to mój adres lloxx@wp.pl
. Jak coś to mój adres lloxx@wp.plRe: c330 do muzeum
Coś mi to się mało poważne wydaje  Ale napisz z jakich rejonów jesteś, znajdzie się na pewno bliskie miejsce.
 Ale napisz z jakich rejonów jesteś, znajdzie się na pewno bliskie miejsce.

Ale napisz z jakich rejonów jesteś, znajdzie się na pewno bliskie miejsce.
 Ale napisz z jakich rejonów jesteś, znajdzie się na pewno bliskie miejsce.Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Oprócz zdjęć prosiłbym także kilka słów o ciągniku tj. jak znalazł się u Ciebie, którym właścicielem jesteś, na jakim areale pracował, czy jest zachowany w oryginale, jaki kolor i czy przechodził poważne remonty.
Ursusy C-330 posiadają z muzeów: Muzem Techniki Narodowej czy jakoś tak które przejęło eksponaty z Muzeum Ursusa, Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu, Muzeum Rolnictwa w Szreniawie, Muzeum Wsi Radomskiej. Zastanawiam się, z jakich roczników pan Wojciech Bury posiada C-330 w swoim Muzeum w Nieborowie.

Ursusy C-330 posiadają z muzeów: Muzem Techniki Narodowej czy jakoś tak które przejęło eksponaty z Muzeum Ursusa, Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu, Muzeum Rolnictwa w Szreniawie, Muzeum Wsi Radomskiej. Zastanawiam się, z jakich roczników pan Wojciech Bury posiada C-330 w swoim Muzeum w Nieborowie.
- Pronar 82A
Ja go chętnie wystawię do oglądania, będzie miał jak w muzeum, możesz go mi przekazać  

- MNRiPRS w Szreniawie
Dzień dobry,
czy wpis jest nadal aktualny oraz czy można prosić o więcej szczegółów?
Pozdrawiam serdecznie

czy wpis jest nadal aktualny oraz czy można prosić o więcej szczegółów?
Pozdrawiam serdecznie
Muzeum Narodowe Rolnictwa w Szreniawie
Sądzę, że to był tylko żart 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
						- MNRiPRS w Szreniawie
Też tak sądzimy 
Chcielibyśmy się przywitać z użytkownikami forum i powiedzieć, że niektóre z wpisów/ porad Forumowiczów wprowadzają wiele cennych informacji w naszej muzealnej pracy.
Serdecznie pozdrawiamy

Chcielibyśmy się przywitać z użytkownikami forum i powiedzieć, że niektóre z wpisów/ porad Forumowiczów wprowadzają wiele cennych informacji w naszej muzealnej pracy.
Serdecznie pozdrawiamy

Muzeum Narodowe Rolnictwa w Szreniawie
Również witamy i zapraszamy do relacjonowania tutaj różnych muzealnych ciekawostek  Ten temat zamykam
 Ten temat zamykam 

Ten temat zamykam
 Ten temat zamykam 
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...