Dawno mnie tu nie było ale powracam.. W tym roku postanowiłem wskrzesić stary pomysł i zrobić replikę. Do jej wykonania wykorzystam głównie materiały niezwiązane z modelarstwem tj. śrubki, blaszki, zszywki, podkładki, rurki, nakrętki itp itd *yes* Może użyję też kilku części z pozostałości modeli samochodów w innej skali ale dosłownie jeden, dwa elementy (wyjdzie w praniu). Dziś rozpoczynam realizację pomysłu (na spontana bez projektu czy planu)... Zobaczymy co z tego wyjdzie *yes* Muszę zdążyć na Wilkowice hehe
 Dawno mnie tu nie było ale powracam.. W tym roku postanowiłem wskrzesić stary pomysł i zrobić replikę. Do jej wykonania wykorzystam głównie materiały niezwiązane z modelarstwem tj. śrubki, blaszki, zszywki, podkładki, rurki, nakrętki itp itd *yes* Może użyję też kilku części z pozostałości modeli samochodów w innej skali ale dosłownie jeden, dwa elementy (wyjdzie w praniu). Dziś rozpoczynam realizację pomysłu (na spontana bez projektu czy planu)... Zobaczymy co z tego wyjdzie *yes* Muszę zdążyć na Wilkowice hehe  Pozdrawiam zapaleńców *tup*
 Pozdrawiam zapaleńców *tup*P.S. Jak tu wrzucić zdjęcie? To będzie relacja na bieżąco :p
 Budowa Lanza rozpoczęta, a wiadomo, że najgorzej zacząć :p Oto efekt póki co, może i mało ale w wolnych chwilach dłubię dalej
 Budowa Lanza rozpoczęta, a wiadomo, że najgorzej zacząć :p Oto efekt póki co, może i mało ale w wolnych chwilach dłubię dalej 

*yes*:D Pozdrawiam :DPodsyłam fotki, prace idą powoli do przodu
*yes*:D Pozdrawiam :DPodsyłam fotki, prace idą powoli do przodu 

[/URL]
[/URL]