Powoli, powoli trza pakować graty i zbierać się do drogi. Planowany wyjazd ok godz 16, więc na miejscu powinienem być koło północka

Pewnie nie będę miał już czasu zaglądać na neta, więc do zobaczyska koledzy *tup*

Jak zawsze czas trochę za szybko leciał, brakowało go trochę żeby porozmawiać z każdym na spokojnie, teraz pozostało czekać niecierpliwie na przyszłoroczną edycję
 Jak zawsze czas trochę za szybko leciał, brakowało go trochę żeby porozmawiać z każdym na spokojnie, teraz pozostało czekać niecierpliwie na przyszłoroczną edycję 

:D ) te fotki dokładnie obejrzę :p
:D ) te fotki dokładnie obejrzę :p My w tym sezonie jak dobrze liczyłem zaliczyliśmy ok. 15 imprez. Zaczeliśmy WOŚPem w styczniu, a potem już od połowy maja niemal co tydzień
 My w tym sezonie jak dobrze liczyłem zaliczyliśmy ok. 15 imprez. Zaczeliśmy WOŚPem w styczniu, a potem już od połowy maja niemal co tydzień  

DrAndrzej, właściwie to Ladislav gasił światło w parku w poniedziałek nad ranem. Mam już info, że dotarł do domu około 18 godz w poniedziałek.
 DrAndrzej, właściwie to Ladislav gasił światło w parku w poniedziałek nad ranem. Mam już info, że dotarł do domu około 18 godz w poniedziałek.  Jedyna sugestia na przyszły rok, to utworzenie dodatkowego, bezpiecznego pola- takego jak w Panningen, zagrodzonego barierkami do możliwości jazdy traktorami przez cały czas, zlotu.
 Jedyna sugestia na przyszły rok, to utworzenie dodatkowego, bezpiecznego pola- takego jak w Panningen, zagrodzonego barierkami do możliwości jazdy traktorami przez cały czas, zlotu.