Czekamy na wszelkie głosy i w miarę możliwości poprawimy to co się będzie dało poprawić
 Czekamy na wszelkie głosy i w miarę możliwości poprawimy to co się będzie dało poprawić 
Pozdrawiam i czekam na opinie

Ewenualnie można wrzucać fotki jeżeli ktoś z Użytkowników nadeśle takowe - oczywiście zrobione przez siebie. Ale może na forum zrobić dział o maszynach konnych ??
  Ewenualnie można wrzucać fotki jeżeli ktoś z Użytkowników nadeśle takowe - oczywiście zrobione przez siebie. Ale może na forum zrobić dział o maszynach konnych ??
 Zapraszam i czekam na dalsze pomysły
 Zapraszam i czekam na dalsze pomysły 

Jeśli będą jakieś propozycje to nie ma problemu. Wcześniejsze moim zdaniem były nieudane i dlatego znikneły
 Jeśli będą jakieś propozycje to nie ma problemu. Wcześniejsze moim zdaniem były nieudane i dlatego znikneły 
 Nie ściągane z neta - więc proszę nie nadsyłać zdjęć do wstawienia do Galerii jeżeli fotki macie z neta. :yes:
 Nie ściągane z neta - więc proszę nie nadsyłać zdjęć do wstawienia do Galerii jeżeli fotki macie z neta. :yes:

jestem jak najbardziej za dzialem o PRL i prosze dajcie plakat kobiety na traktory bo chce go wydrukowac i powiesic w pokoju :p poza tym probuje sobie wasnie skkompletowac ciuchy z tamtej epoki na zlot i musze wiedziec jak to sie wygladalo.
 jestem jak najbardziej za dzialem o PRL i prosze dajcie plakat kobiety na traktory bo chce go wydrukowac i powiesic w pokoju :p poza tym probuje sobie wasnie skkompletowac ciuchy z tamtej epoki na zlot i musze wiedziec jak to sie wygladalo. Ale nie będziemy tutaj o tym dyskutować. Zrobiłem już dział WSPOMNIENIA i w nim temat Wszystko o PRLu i tam w tym temacie proszę o dyskusję na temat PRLu
 Ale nie będziemy tutaj o tym dyskutować. Zrobiłem już dział WSPOMNIENIA i w nim temat Wszystko o PRLu i tam w tym temacie proszę o dyskusję na temat PRLu  Wrzuciłem już tam mój post z plakatem.
 Wrzuciłem już tam mój post z plakatem.