Tak ten czas leci, że już połowa kartek w kalendarzu poprzednim straciła ważność i należałoby przygotować kolejny.
 Tak ten czas leci, że już połowa kartek w kalendarzu poprzednim straciła ważność i należałoby przygotować kolejny.Nadsyłajcie fotki proponowane do kalendarza - info@retrotraktor.pl
Proponowane fotki wklejam poniżej.

Tak ten czas leci, że już połowa kartek w kalendarzu poprzednim straciła ważność i należałoby przygotować kolejny.

ursus@retrotraktor.pl
 ursus@retrotraktor.pl

Sentencje możesz stworzyćWicher napisał/a:
Właśnie to jest to: Nasi ludzie przy swoich maszynach, nieważne czy na zlocie, na kanale czy na polu...
Na SB wspominałem o sentencjach na każdy miesiąc, nie mam na razie pomysłu jak mogłoby to wyglądać. forma 2 lub 4 zwrotkowa, tak jak "Wicher bawi i uczy" ale z odniesieniem do zdjęcia/danej pory roku/sytuacji, ewentualnie takie jak są.
Przede wszystkim co Wy na to?
 Ja nie mam nic przeciwko
 Ja nie mam nic przeciwko  
  Ale co z tego
 Ale co z tego  Niestety nie stać nas na zatrudnienie modelek - tym bardziej, że ciężko byłoby się "skrzyknąć" na sesję w jednym miejscu. A swojej kobiety to nikt z nas nie da do takiego kalendarza
 Niestety nie stać nas na zatrudnienie modelek - tym bardziej, że ciężko byłoby się "skrzyknąć" na sesję w jednym miejscu. A swojej kobiety to nikt z nas nie da do takiego kalendarza 

Jeżeli można to chciałem zgłosić do kalendarza moje zdjęcie to które brało udział w urodzinowym konkursie. Musze je jeszcze raz przesłać czy Posiadasz kopie?Ursus napisał/a:
Jak już skompletujemy zdjęcia to zrobimy projekt i będziemy wówczas zbierać zamówienia.