Pozdrawiam
Witam, oto obiecane fotki dzika

Więcej informacji mogę udzielić telefonicznie.
Pozdrawiam Tomasz

Dzięki. Podejrzewam, że za 2 tyś to nie pójdzie.
 Piękny stary i poczciwy Zetor super 50 jeśli się nie myle, szkoda tylko że nie wiele już z niego zostało. Rozmawiałem z robotnikami to był cały ale to ktos przyjechał wział silnik koła i reszta juz została taka jak widać na fotkach. Szkoda bo po odnowieniu było by miło go posłuchać. A może ktoś się orientuje ile jest wart stan taki jak na fotkach ??
 Piękny stary i poczciwy Zetor super 50 jeśli się nie myle, szkoda tylko że nie wiele już z niego zostało. Rozmawiałem z robotnikami to był cały ale to ktos przyjechał wział silnik koła i reszta juz została taka jak widać na fotkach. Szkoda bo po odnowieniu było by miło go posłuchać. A może ktoś się orientuje ile jest wart stan taki jak na fotkach ??Paweł, byłem na złomie. Dzik ciagle na sprzedaż. Cena za dwa kompletne koła z przyczepki to 300złUrsus napisał/a:Dzięki. Podejrzewam, że za 2 tyś to nie pójdzie.
Jakby przyczepka od niego miała iść na złom, to możesz felgi dla mnie załatwić z niej:)
 Dziwnie się to ma do ceny za cały zestaw 1800zł, ale wiesz jakby było zainteresowanie to zawsze coś można utargować.
 Dziwnie się to ma do ceny za cały zestaw 1800zł, ale wiesz jakby było zainteresowanie to zawsze coś można utargować.
Tylko że kompletne to znaczy felga+opona+dętka ,a Ursus chciałbym same felgi, to może zszedłby z ceny trochę.brutal66 napisał/a:Paweł, byłem na złomie. Dzik ciagle na sprzedaż. Cena za dwa kompletne koła z przyczepki to 300złUrsus napisał/a:Dzięki. Podejrzewam, że za 2 tyś to nie pójdzie.
Jakby przyczepka od niego miała iść na złom, to możesz felgi dla mnie załatwić z niej:)Dziwnie się to ma do ceny za cały zestaw 1800zł, ale wiesz jakby było zainteresowanie to zawsze coś można utargować.
Pozdrawiam Tomasz

w moich okolicach mało co skarbów bardziej drobiazgi.
 w moich okolicach mało co skarbów bardziej drobiazgi.