Dodatkowo mam też kubki tego typu po 29,90 - jak ktoś chętny to proszę też się dopisywać z ilością i wzorem:

W takiej samej formie będą na dniach też:

Więc jak jutro będą to lecimy z tematem
 Więc jak jutro będą to lecimy z tematem  W pierwszej kolejności wiadomości z nr konta dostaną Ci, którzy pisali tutaj w temacie, ale można się dalej wpisywać
 W pierwszej kolejności wiadomości z nr konta dostaną Ci, którzy pisali tutaj w temacie, ale można się dalej wpisywać 

Kalendarze w tym roku dla Forumowiczów tańsze o 5 zł
 Kalendarze w tym roku dla Forumowiczów tańsze o 5 zł  

Dawajcie znać jak tam, czy doszło i wszystko ok?
 Dawajcie znać jak tam, czy doszło i wszystko ok? 
 Z racji, że nie kupuję gazet to biorę po sąsiedzku od pary emerytów - przy pakowaniu się nieźle uśmiałem z niektórych nagłówków - a rok temu ktoś dostał nawet jakąś panią skąpo ubraną w jednym z artykułów
 Z racji, że nie kupuję gazet to biorę po sąsiedzku od pary emerytów - przy pakowaniu się nieźle uśmiałem z niektórych nagłówków - a rok temu ktoś dostał nawet jakąś panią skąpo ubraną w jednym z artykułów  

Ja jakoś się wygrzebuje z kalendarzowego zamieszania - dziś porobiłem ostatnie paczki dla Forumowiczów - tych co wpłacili,bo jeszcze czekam na kilka wpłat.
 Ja jakoś się wygrzebuje z kalendarzowego zamieszania - dziś porobiłem ostatnie paczki dla Forumowiczów - tych co wpłacili,bo jeszcze czekam na kilka wpłat.