Ach! Piękne to były czasy, kiedy miało się naście lat...

Do zaprogramowania, jeśli mógłbyśtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 23:20 Chodzi Ci o model, który chciałbyś zaprogramować, czy po prostu o fotkę?
 Byłbym wdzięczny - Nie ma owych sieczkarni w farmingach, mało materiałów jest. Około 2015 ktoś pisał że całą paczkę twoich modeli będzie wydawał ale od 2016 nic nowego nie wiadomo ;\
 Byłbym wdzięczny - Nie ma owych sieczkarni w farmingach, mało materiałów jest. Około 2015 ktoś pisał że całą paczkę twoich modeli będzie wydawał ale od 2016 nic nowego nie wiadomo ;\Będę o tym pamiętał, jakby był jakiś plan w tym kierunku to będę się kontaktowaćtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 17:37 Aż miło czytać.
Jest Pan teraz top modmakerem. Jeżeli zna Pan kogoś, albo może i sam byłby zainteresowany wrzuceniem go do gry, to śmiał proszę pisać. Model mogę oczywiście udostępnić. Żal aby się marnował na dysku. Chyba nie jeden gracz by sobie takim w FS22 pokosił
Nie ma problemu. Postaram się podesłać model do końca tygodnia. Poprawię go może jeszcze troszkę.kzs5050 pisze: ↑23 sty 2023, 23:49Do zaprogramowania, jeśli mógłbyśtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 23:20 Chodzi Ci o model, który chciałbyś zaprogramować, czy po prostu o fotkę?Byłbym wdzięczny - Nie ma owych sieczkarni w farmingach, mało materiałów jest. Około 2015 ktoś pisał że całą paczkę twoich modeli będzie wydawał ale od 2016 nic nowego nie wiadomo ;\

Dziękitomasinho09 pisze: ↑24 sty 2023, 21:39Nie ma problemu. Postaram się podesłać model do końca tygodnia. Poprawię go może jeszcze troszkę.kzs5050 pisze: ↑23 sty 2023, 23:49Do zaprogramowania, jeśli mógłbyśtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 23:20 Chodzi Ci o model, który chciałbyś zaprogramować, czy po prostu o fotkę?Byłbym wdzięczny - Nie ma owych sieczkarni w farmingach, mało materiałów jest. Około 2015 ktoś pisał że całą paczkę twoich modeli będzie wydawał ale od 2016 nic nowego nie wiadomo ;\
Tymczasem podsyłam wam jeszcze kilka fotek.

Cóż to za przyczepa na pierwszym zdjęciu?tomasinho09 pisze: ↑29 sty 2023, 10:40 Znalazłem jeszcze kilka modeli na dysku.
Przy okazji chciałbym poinformować, że każdy kto jest zainteresowany modelami, proszony jest aby napisać do mnie PW
 Zmienić mu tylko koła na 20 calowe i miodzio
 Zmienić mu tylko koła na 20 calowe i miodzio 

Tak, model głównie w oparciu o Twoje plany i wspomagałem się zdjęciami z internetu. W tamtym roku zrobiłem jeszcze blisko 300 zdjęć wszystkich ursusów U które były na Wilkowicach także jak znowu wrócę do niego to zapas materiałów mam
 . To co prawda jest drugie podejście do U510 dlatego możesz go nie kojarzyć, poprzednie gdzie porwałem się z motyką na słońce może będziesz prędzej pamiętać:
 . To co prawda jest drugie podejście do U510 dlatego możesz go nie kojarzyć, poprzednie gdzie porwałem się z motyką na słońce może będziesz prędzej pamiętać:
Tak oficjalnie to nic nie wiadomo, zdaje mi się że kiedyś dawno jednego widziałem ale nie pamiętam dokładnie. Ale jeśli robiła ta osoba o której myślę to wykonanie miał pierwsza klasa

Mogę coś zwymiarować
 Mogę coś zwymiarować