Ja niestety nie zrobiłem i teraz odwierciłem dwa otwory 160. Wkleiłem w nie rury PE, zeszlifowałem na gładko. Ponieważ wylewka jest przewiercona to muszę teraz zrobić świder 120. Wywiercić w piachu około metra wstawić nawiercone i okręcone włókniną rury 110. Na połączeniu z PE pokleić czymś. Na końcu podgrzeję stalowe sitka (krążki fi 150 gr. 6) i wtopię je w PE. Jak ostygnie to znów zeszlifuję na gładko.

Mam w domu garaż z kanałem gdzie normalnie się robi i jest ok - co prawda zwykle mam zawalone tam gratami z traktorów, ale jak byłby mus to można tam coś zrobić. Inna kwestia, że w samochodach swoich w zasadzie oprócz zmiany oleju i drobnych napraw nie robię nic, bo brak czasu. Wolę dać zarobić koledze, a w tym czasie zrobić coś przyjemniejszego
 Mam w domu garaż z kanałem gdzie normalnie się robi i jest ok - co prawda zwykle mam zawalone tam gratami z traktorów, ale jak byłby mus to można tam coś zrobić. Inna kwestia, że w samochodach swoich w zasadzie oprócz zmiany oleju i drobnych napraw nie robię nic, bo brak czasu. Wolę dać zarobić koledze, a w tym czasie zrobić coś przyjemniejszego   (np. w traktorze)
  (np. w traktorze)