... czy takie zużycie dźwigienki kwalifikuję ją do wymiany czy nie ma to żadnego wpływu na pracę podnośnika ??
 Ale to moim zdaniem nie wpłynie zbytnio na odczuwalną prace
 Ale to moim zdaniem nie wpłynie zbytnio na odczuwalną prace 

. Co do podkładek z racji że nie wiem jak wyglądają wykonam je tak jak narysowałem. Dzięki temu sprężyną nie będzie się obracała po obudowie podnośnika z jednej strony a z drugiej będzie nie będzie się opierać bezpośrednio na dźwigni. Zobaczymy co z tego wyjdzie
 . Co do podkładek z racji że nie wiem jak wyglądają wykonam je tak jak narysowałem. Dzięki temu sprężyną nie będzie się obracała po obudowie podnośnika z jednej strony a z drugiej będzie nie będzie się opierać bezpośrednio na dźwigni. Zobaczymy co z tego wyjdzie 
Tak, masz rację.Mariusz84 pisze: ↑16 sty 2022, 20:54 Dziękuję za odpowiedź. Co do podkładek z racji że nie wiem jak wyglądają wykonam je tak jak narysowałem. Dzięki temu sprężyną nie będzie się obracała po obudowie podnośnika z jednej strony a z drugiej będzie nie będzie się opierać bezpośrednio na dźwigni. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Co do tych czterech ząbków na zewnątrz to musiało tak być w moim starym korpusie który miał cztery rowki. W nowym który kupiłem jest tylko jeden i dlatego narysowałem jeden...