Napisz mi na PW za ile chciałbyś ją odstąpić
maska i błotniki
RE: maska i błotniki
Słuchaj, mi przydałaby się taka ławeczka
Do Zetorka chcę zrobić zdejmowalną dla pasażera
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
-
liqwidator
RE: maska i błotniki
jak ktoś zainteresowany kołami i ławeczka to zapraszam do rozmowy telefonicznej 697-504-127
Re: maska i błotniki
Panowie czy uda się dopasować maskę do c-330 od c-360?
Zastanawiam się nad założeniem w niedalekiej przyszłości kabiny do c-330 ale musiałbym przerobić maskę bo obecna się nie nadaje.
Zastanawiam się nad założeniem w niedalekiej przyszłości kabiny do c-330 ale musiałbym przerobić maskę bo obecna się nie nadaje.
Maska od C-360 jest dłuższa i szersza niż ta od C-330. Za dużo do przerabiania.
Dlaczego obecna maska nie nadaje się? I co to ma wspólnego z montażem kabiny?
Dlaczego obecna maska nie nadaje się? I co to ma wspólnego z montażem kabiny?
Jeśli tylko raz na jakiś czas będziesz otwierał maskę to starczy dwie śruby z przodu odkręcić i maską "wyjechać" spod kabiny.
Jeśli chcesz normalnie otwierać cała maskę to trzeba ją przyciąć a odcięty kawałek można sobie i tak zamontowac na baku pod rama kabiny żeby wyglądało na całość. Jeśli myślisz o masce z c360 to wnioskuję że na oryginalności niekoniecznie Ci zależy.
Ja jak zakładałem kabinę na ciapku teścia to też maskę przyciąłem a odcięty kawałek zostawiłem na swoim miejscu i już tak 10 lat to wszystko śmiga.