Unhz 500
Unhz 500
Panowie poszukuję materiałów, instrukcji do unhz 500. Opinie i przemyślenia również mile widziane.
Pozdrawiam Tomasz

Pozdrawiam Tomasz
Zetor 25A, Ursus C- 385, Dniepr 650, Ładowacz UNHZ 500, Pług PZ1, Piła spalinowa Drużba, Snopowiązałka, Suzuki Intruder VLR 1800, Honda PC800
						- Marcin125p
Re: Unhz 500
Może się przydać :
https://www.olx.pl/d/oferta/katalog-cze ... 1b45a52280

https://www.olx.pl/d/oferta/katalog-cze ... 1b45a52280
RATUJMY LEGENDY NASZYCH PÓL I DRÓG
Tomasz
Kupiłeś UNHZ 500 do kolekcji czy masz jakiś egzemplarz na oku?

Kupiłeś UNHZ 500 do kolekcji czy masz jakiś egzemplarz na oku?
Cześć Marcin, dzięki za linka.
Tak mam jednego na oku. Jadę dzisiaj oglądać. W sensie jadę oglądać jak pracuje, ponieważ wcześniej oglądałem jak wygląda w trakcie spoczynku.
Spawy, tuleje ok. Na minus opony ale cena i odległość zachęca.

Tak mam jednego na oku. Jadę dzisiaj oglądać. W sensie jadę oglądać jak pracuje, ponieważ wcześniej oglądałem jak wygląda w trakcie spoczynku.
Spawy, tuleje ok. Na minus opony ale cena i odległość zachęca.
Zetor 25A, Ursus C- 385, Dniepr 650, Ładowacz UNHZ 500, Pług PZ1, Piła spalinowa Drużba, Snopowiązałka, Suzuki Intruder VLR 1800, Honda PC800
Sprzęt już u mnie. W gratisów otrzymałem nowe rozdzielacze, katalog i instrukcje obsługi. Do wymiany uszczelniacze w jednej łapie.

Dodaj jakieś fotki  Przerzucam temat do działu Ładowacze
 Przerzucam temat do działu Ładowacze 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
O widzisz nawet nie wiedziałem, że mamy taki dział na RT. Zdjęcia podeślę na maila z prośbą o wklejenie.
Pozdrawiam Tomasz

Pozdrawiam Tomasz
Gratuluję zakupu kolejnej maszyny do kolekcji klasyków  W planach jest wymiana opon? Z chęcią zobaczę zdjęcia UNHZ 500.
 W planach jest wymiana opon? Z chęcią zobaczę zdjęcia UNHZ 500.
Jakie masz inne maszyny oprócz Zetora 25A, Ursusa C-385, kosiarki listwowej, pługa konnego koleśnego i dwukółki?

W planach jest wymiana opon? Z chęcią zobaczę zdjęcia UNHZ 500.
 W planach jest wymiana opon? Z chęcią zobaczę zdjęcia UNHZ 500.Jakie masz inne maszyny oprócz Zetora 25A, Ursusa C-385, kosiarki listwowej, pługa konnego koleśnego i dwukółki?
Specjalnie jakoś nie szukam, ponieważ nie mam na to czasu ale kilka ciekawych maszyn się pojawiło. Między innymi snopowiązałka. Stan b.dobry po remoncie plus druga na części a wszystko za 200zł kilka różnych sieczkarni ręcznych i dwie przyczepy rolnicze.  Trzeba by kiedyś pocykać fotki i wrzucić na RT.
 kilka różnych sieczkarni ręcznych i dwie przyczepy rolnicze.  Trzeba by kiedyś pocykać fotki i wrzucić na RT.
Pozdrawiam Tomasz

Pozdrawiam Tomasz
A jeszcze siewnik konny. Ciekawe czy mój Sander by podołał

Uszczelniacze w łapie wymienione. Poszło bezproblemowo. Godzina pracy.  Jutro wymienię resztę i będę miał z głowy. 
Pozdrawiam Tomasz

Pozdrawiam Tomasz
Wrzucam fotki  Ale Tomek teraz dużo prościej się już wrzuca fotki, więc zachęcam do wrzucania samodzielnego - szybciej się pojawią
 Ale Tomek teraz dużo prościej się już wrzuca fotki, więc zachęcam do wrzucania samodzielnego - szybciej się pojawią   

Ale Tomek teraz dużo prościej się już wrzuca fotki, więc zachęcam do wrzucania samodzielnego - szybciej się pojawią

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Paweł dzięki za wrzucenie. Wdrożę się w ten nowy sposób.
Pozdrawiam Tomasz

Pozdrawiam Tomasz