Lampę do Ursusa c45 C451tył
Lampę do Ursusa c45 C451tył
Kupię lampę tył do Ursusa  C45 lub C451

Re: Lampę do Ursusa c45 C451tył
Mam kilka, ale do renowacji. Podeśle fotki.

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Sorry lecz nie !z tydzień temu rozmawialiśmy o tych lampach z panem . to są od ursus c 25 lub 28 dziękuję za  email i Pozdrawiam

Nie ze mna.Ja tylko podeslalem link czy to ten typ,to nie moje fanty
 .
 .Zreszta niewazne ..........Ja mam jedna,ale na wymiane:

Witam !  to jest taka jaką potrzebuje !! wolał bym zapłacić bo na wymianę nie wiem co oczekujesz !! jedną lampę już posiadam , kupiłem Fergusona TEA20 z 1949 roku benzyna ! i odnawiam go lecz w tym roczniku nie było lamp z tyłu !! chcę go zarejestrować nie na zabytek dlatego poszukuję drugiej takiej lampy !!! Pozdrawiam Jacek Janik  nr tel 793725442  emial. inspektor2@o2.pl

Troche za pozno napisales   bo juz jest zarezerwowana.
  bo juz jest zarezerwowana.
Ja za nia szukam lampy c4011,c355 tyl bez podswietlenia moze byc bez szkla i bez ramki.
Jezeli w ciagu tygodnia osoba rezerwujaca nie znajdzie mi tej lampy rozwaze sprzedaz.

bo juz jest zarezerwowana.
  bo juz jest zarezerwowana.Ja za nia szukam lampy c4011,c355 tyl bez podswietlenia moze byc bez szkla i bez ramki.
Jezeli w ciagu tygodnia osoba rezerwujaca nie znajdzie mi tej lampy rozwaze sprzedaz.
@Jacek J Chcesz drugą taką z podświetleniem do rejestracji ?

Witam tak chcę proszę podać cenę

Ja nie oferuję sprzedaży tylko zapytałem jaką konkretnie szukasz bo są chyba z podświetleniem tablicy i bez

- chrapek3011
Ten typ nie występował w ogóle w ciągnikach.widelec77 pisze: ↑25 paź 2020, 13:43 To jest ten typ?
https://www.olx.pl/oferta/lampy-tyl-urs ... GfP0W.html#
- chrapek3011
Hmmm... nieprecyzyjne zadane pytanie może rozpalić w rozmówcy nadzieję, zupełnie jak w tym starym kawale:
Jedzie fajna laska z dużym dekoltem w autobusie, a obok niej stoi facet i ciągle zagląda jej za bluzkę. Ona do niego:
-Chcesz dostać w mordę?!
Facet uśliniony odpowiada:
-Tak! A drugiego do ręki!

Jedzie fajna laska z dużym dekoltem w autobusie, a obok niej stoi facet i ciągle zagląda jej za bluzkę. Ona do niego:
-Chcesz dostać w mordę?!
Facet uśliniony odpowiada:
-Tak! A drugiego do ręki!
Dziś znalazłem lampę od prawdopodobnie U-45 oraz kawałek chłodnicy.
Wiedziałem z opowiadań że za lasem była polowa baza Ursusów 45/451 pracujących w lesie. Nigdy jednak nie zwracałem na to szczególnej uwagi. Obecnie ten teren jest moją własnością, a z racji remontu drogi trochę pognerali koparkami.
No i przypadkowa archeologia potwierdziła opowiadania.
Jutro wstawię zdjęcia bo przy zmierzchu nie wyszły dobrze, a może coś jeszcze znajdę ....

Wiedziałem z opowiadań że za lasem była polowa baza Ursusów 45/451 pracujących w lesie. Nigdy jednak nie zwracałem na to szczególnej uwagi. Obecnie ten teren jest moją własnością, a z racji remontu drogi trochę pognerali koparkami.
No i przypadkowa archeologia potwierdziła opowiadania.
Jutro wstawię zdjęcia bo przy zmierzchu nie wyszły dobrze, a może coś jeszcze znajdę ....
Czekam za  Foto !!

Na sprzedaż?

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...