Spawarkę już mam, teraz przyszedł czas na zakup myjki. Kiedyś broniłem się przed tym, bo nie miałem wyprowadzonej wody na zewnątrz z sieci. A teraz doczytałem, że są myjki, które mogą z beczki wodę pobierać. To dla mnie ważne, bo mam dostęp do deszczówki 1000 l z  beczki
 Spawarkę już mam, teraz przyszedł czas na zakup myjki. Kiedyś broniłem się przed tym, bo nie miałem wyprowadzonej wody na zewnątrz z sieci. A teraz doczytałem, że są myjki, które mogą z beczki wodę pobierać. To dla mnie ważne, bo mam dostęp do deszczówki 1000 l z  beczki  Do umycia traktora z pierwszego syfu przedremontowego to byłaby idealna sprawa.
 Do umycia traktora z pierwszego syfu przedremontowego to byłaby idealna sprawa. Ale pytanie - jaką wybrać? Nie chcę inwestować nie wiadomo jakich pieniędzy, bo to sprzęt, który będę używał pewnie kilka razy w roku realnie - bo teraz radziłem sobie bez, a 1-2 razy w roku woziłem jakieś bardziej zabrudzone rzeczy na myjnie i tam myli mi gorącą wodą.
Zerknąłem już na Allegro, widzę, że jest spory wybór myjek do 500 zł. Z czego jedne z najtańszych to np. Karcher K2 Basic. Nie wiem na co dokładnie zwrócić uwagę - nie muszę mieć sprzętu markowego, byle jako tako działało
 Coś możecie doradzić? Jakie Wy używacie i możecie się podzielić spostrzeżeniami z użytkowania?
 Coś możecie doradzić? Jakie Wy używacie i możecie się podzielić spostrzeżeniami z użytkowania?

,mam w domu karchera K5, ale mimo wszystko do mycia ciagnika, smarow i innych trudnych zabrudzeń dokupilem sobie karchera 855H, maly gabaryt a grzeje wode i daje rade. Ursusa do remontu umyl idealnie, niestety trudno z czzesciami juz do tego staruszka. Slyszalem opinie ze do ciut nowszego modelu 855HS jest latwiej. Jesli ma byc uzywany okazjonalnie to spokojnie zda egzamin
 ,mam w domu karchera K5, ale mimo wszystko do mycia ciagnika, smarow i innych trudnych zabrudzeń dokupilem sobie karchera 855H, maly gabaryt a grzeje wode i daje rade. Ursusa do remontu umyl idealnie, niestety trudno z czzesciami juz do tego staruszka. Slyszalem opinie ze do ciut nowszego modelu 855HS jest latwiej. Jesli ma byc uzywany okazjonalnie to spokojnie zda egzamin