Kupię do niego ostrogi (2 szt) a także zaczep jak ktoś posiada (ten dyszelek do łączenia z ciągnikiem)
Kilka fotek tak na gorąco

Gratuluję.
 Gratuluję.  

Czterdziecha będzie miała co ciągnąć
 Czterdziecha będzie miała co ciągnąć 
 ,ale musialby byc w 100% w orginale.
 ,ale musialby byc w 100% w orginale. 

Na niej jest dokładnie taki sam pług. Ten z katalogu jest inny typ, ale wizualnie to samo.
 Na niej jest dokładnie taki sam pług. Ten z katalogu jest inny typ, ale wizualnie to samo.  

Jest jeszcze jeden taki, w podobnym stanie za 2500 zł, a także mam namiar na Podkarpaciu na podobny za 2000 zł.
 Ale dla mnie to nie jest wada, rocznik taki sam jak nasza żniwiarka i Ursusik C328.
 Ale dla mnie to nie jest wada, rocznik taki sam jak nasza żniwiarka i Ursusik C328.
 Jeszcze został do rozruszania wahacz lewego koła, żeby pracował w całym zakresie. Ostrogi założymy lada dzień. Zaczep oczywiście tymczasowy prowizoryczny, szukam materiału na dorobienie takiego jak trzeba, ale przy tych cenach stali szukam okazji po złomach.
 Jeszcze został do rozruszania wahacz lewego koła, żeby pracował w całym zakresie. Ostrogi założymy lada dzień. Zaczep oczywiście tymczasowy prowizoryczny, szukam materiału na dorobienie takiego jak trzeba, ale przy tych cenach stali szukam okazji po złomach.

Jak tylko się uda to zrobimy lepszy materiał
 Jak tylko się uda to zrobimy lepszy materiał