Jakoś nie lubię traktorów bez maski.
 Jakoś nie lubię traktorów bez maski. Powoli też przymierzam blachy na reperaturki błotników tylnych. Zobaczymy jak mi się to uda wstawić.

Tak, pasuje, ale nasz będzie szary, łącznie z blacharką. Tak jak te pierwsze C-328 wychodziły, taka partia. Tato takiego zresztą wspomina.
 Tato w pamięci nie ma ralownika, ale z tego co pamiętam mówił, że taki blady raczej
  Tato w pamięci nie ma ralownika, ale z tego co pamiętam mówił, że taki blady raczej 

O ile przy błotnikach jak na moje marne umiejętności (a raczej żadne...) blacharskie to poszło jakoś podejrzanie gładko z prostowaniem górnego płaszcza - w jednym były popękane zagięcia i załamany dość mocno w dół. Do tego masa niepotrzebnych otworów.
 O ile przy błotnikach jak na moje marne umiejętności (a raczej żadne...) blacharskie to poszło jakoś podejrzanie gładko z prostowaniem górnego płaszcza - w jednym były popękane zagięcia i załamany dość mocno w dół. Do tego masa niepotrzebnych otworów. 

Czeka mnie jeszcze sporo pracy m.in. przy Zetorze 50 Super, mamy zaczęte składanie Zetora 25A, prawie na chodzie Zetora 25K, Dzika 2 do skończenia - a w między czasie chce garaż wybudować
 Czeka mnie jeszcze sporo pracy m.in. przy Zetorze 50 Super, mamy zaczęte składanie Zetora 25A, prawie na chodzie Zetora 25K, Dzika 2 do skończenia - a w między czasie chce garaż wybudować  Także jest co robić zanim zaczniemy Majorka - choć korci mnie, nie powiem.
 Także jest co robić zanim zaczniemy Majorka - choć korci mnie, nie powiem.

Wycięty ze starego oryginał i zrobione na nowo
 Wycięty ze starego oryginał i zrobione na nowo