RE: Literatura na Allegro
Re: RE: Literatura na Allegro
Co ta fabryka w Kunowie produkowała ?

Przyczepy samozbierające, przyczepy objętościowe, prasy kostkujące "Robot" i "Jaga", prasy kostkujące "Kuna" do współpracy z młocarniami, stertniki, kabiny i fotele do ciągników Ursus i kombajnów Bizon.

- kumarzysta
Do dziś dnia fotele można kupić oraz części
 dlatego mój jest zrobiony, ona trochę tapicerka ale za te pieniądze to aż się chce robić
 dlatego mój jest zrobiony, ona trochę tapicerka ale za te pieniądze to aż się chce robić  i wygodne co najważniejsze. Do autosanow też oni robili.
 i wygodne co najważniejsze. Do autosanow też oni robili. 
Z 5 lat temu lub 10 można było kupić nowe kabiny do ciężkiej serii w modernizacji chyba 97, puszki też robili. Aktualnie nazywa się to agroplastmet Kunów.
Racja. Pisałem z nimi w temacie kabin właśnie M97. Ale cena dość zaporowa (jak na tamte czasy) no i dostawało się w sumie szkielet z szybami. Na pewno nie było dachu, a co do błotników to już nie pamiętam, chyba były. A paradoksalnie kabiny typowe dla starej serii "ciężkiej" mieli kompletne...

- kumarzysta
Mam aa daleko do nich aby być osobiście, a znów przez telefon mało co się dowiem. Produkują jeszcze coś do kabiny? Interesuje mnie parę elementów do modernizacji 85/89.
Taka ciekawostka, kabiny do cyklopa do dziś dnia można zamówić w firmie podwykonawczej warfamy/Ursusa w dobrym mieście, cena chyba 3tys.

Taka ciekawostka, kabiny do cyklopa do dziś dnia można zamówić w firmie podwykonawczej warfamy/Ursusa w dobrym mieście, cena chyba 3tys.
Witam, miałby ktokolwiek z was informacje gdzie mogę zakupić katalog do Jagi lub Rozrzutnika Wapna N010 Tytan?

- ursust25a2
w jakim dziale na allegro szukać tego typu prospekty ?