opony widoczne na zdjęciu 13,6 R 36 Good Year chętnie sprzedam

chłop chciał 900
 , miałem blisko do chłopa
 , miałem blisko do chłopa  

zgrają się wysokością z przednimi u Ciebie?
  zgrają się wysokością z przednimi u Ciebie? zetorkiem 3511 "z szybką skrzynią" na torze wyścigowym
  zetorkiem 3511 "z szybką skrzynią" na torze wyścigowym  

, kilka lat namawiałem obecnego właściciela takiego ursusa którym pierwszym właścicielem od 68 roku był mój dziadek, niestety nie chce w ogóle rozmawiać na ten temat, trudno, trafiła się okazja i udało się z innego miejsca
, kilka lat namawiałem obecnego właściciela takiego ursusa którym pierwszym właścicielem od 68 roku był mój dziadek, niestety nie chce w ogóle rozmawiać na ten temat, trudno, trafiła się okazja i udało się z innego miejsca ale najważniejsze cechy nadal 4011
 ale najważniejsze cechy nadal 4011

, po za tym czwórka stuka a reszta do diagnozy, do zimy 40-ka będzie stała w poczekalni, zarobiony jestem
, po za tym czwórka stuka a reszta do diagnozy, do zimy 40-ka będzie stała w poczekalni, zarobiony jestem 
 Zetek nabiera kształtów i kolorów. Miałbym prośbę o kilka zdjęć ogrzewania jeśli to możliwe bo chciałbym je u siebie odbudować
 Zetek nabiera kształtów i kolorów. Miałbym prośbę o kilka zdjęć ogrzewania jeśli to możliwe bo chciałbym je u siebie odbudować

Szukaj tłumika albo kwadrat produkcji Margo lub mam u siebie też mocowanie na 3 śruby dedykowany do Zetora produkcji Andoria mot bardzo przyjemny dźwięk.Damian88 pisze: ↑04 gru 2022, 12:44 A mozesz mi coś kolego powiedzieć na temat tłumika? Szukam takiego żeby Zetor gadał jak powinien a niestety wspołczesne tłumiki tylko zabijają tego ducha silnika. mam jeden pusty komin aktualnie założony ale troszke za głośno jest, Gdybym wiedział co w niego wstawić żeby ten wygar był odpowiedni
Mocowanie mam już trójkątne na 3 śruby