Witam . Valmeta zrobie kiedy indziej , a teraz kirovetsa pokarze ( do kirovetsa miałem lepszy materiał ) . według mnie zgodność z rzeczywistym wyglądem oceniam na 60 % , więc prosze o jakieś oceny .
https://plus.google.com/u/0/photos/113 ... 5793479217

kirovets K-700
- Jacek ze Skansena
RE: kirovets K-700
coś pięknego.

Świetny  chciałbym zobaczyć jeszcze kabinkę, silnik, wydech, przewody hydr. itp.
 chciałbym zobaczyć jeszcze kabinkę, silnik, wydech, przewody hydr. itp. 

Kabinke w środku sobie podarowałem , silnik od dołu jest zasłonięty ( maska nie otwiera sie ) , wydech jest a przewody hydrauliczne to ciekawa propozycja . Zastanawia mnie jeszcze czy ładowacz przymontować na stałe .

Czysto wykonany, widać że się starałeś, masz pojęcie o tym i to widać 
Tylko jest jedno ale on jest pomalowany kredkami? Jeżeli tak to maluj farbami olejnymi:*rofl* Ale model fajnie ci wyszedł.

Tylko jest jedno ale on jest pomalowany kredkami? Jeżeli tak to maluj farbami olejnymi:*rofl* Ale model fajnie ci wyszedł.
Kolor zawdzięczam kredkom bambino i farby szybkoschonącej ( ale nie wiem jaki to rodzaj ) , która zakryła niedoskonałości i nasyciła kolor . Rama , sręt i TUR pokryłem tylko farbą zmieszaną z jakimś białym pigmetem ( nazywa sie DECK WEISS , było w komplecie ) . Do projektu użyłem kartek 80 g/m2 ; 280 g/m2 i tektury 2mm .
Poza tym robie modele amatorsko .

Taaa a propo nie wiem w jakiej skali go zrobiłem ale mam wymiary 33,5x15,0x18,6 cm ( bez ładowacza ) . Nie wiem jednak czy zrobie do niego plug PLN albo MMZ 771 albo MMZ 766 ( ruskie ) i jakiegoś ursuska .

Poza tym robie modele amatorsko .
Taaa a propo nie wiem w jakiej skali go zrobiłem ale mam wymiary 33,5x15,0x18,6 cm ( bez ładowacza ) . Nie wiem jednak czy zrobie do niego plug PLN albo MMZ 771 albo MMZ 766 ( ruskie ) i jakiegoś ursuska .